Over ons

Wat kunnen we vertellen over ons? Bij Budgetkoepel.nl kunt u terecht voor verschillende soorten lichtkoepels, aan de scherpste prijs. Uiteraard leveren wij hier alle benodigde materialen bij.

Budgetkoepel.nl is onderdeel van Unaplex B.V., gevestigd in Echt (Limburg). Een bedrijf met oog voor de persoonlijke wensen en met een uitstekende naam, opgebouwd met de verkoop van kunststof plaatmateriaal. Hierbij mag u denken aan HPL (Trespa), Acrylaat (Plexiglas), en Polycarbonaat. Met name deze laatste wordt veelvuldig toegepast in terrasoverkappingen en veranda’s.

We hebben alle materialen voor de doe-het-zelver of aannemer om zelf een polycarbonaat veranda te bouwen. Aan de hand van duidelijke foto’s en tekeningen die wij ter beschikking hebben is het eenvoudig te realiseren. Maar u kunt bij Unaplex ook terecht voor een compleet systeem incl. aluminium profielen.

Tevens leveren wij Trespa platen of een heel mooie alternatieve plaat HPL, deze platen zijn bijna vergelijkbaar met Trespa en met dezelfde doeleinden. In diverse kleuren verkrijgbaar, voor het betimmeren van uw dakkapellen, het maken van boeiboorden of andere toepassingen aan uw woning. Het materiaal is duurzaam, weersbestendig, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te bewerken. Uiteraard kunnen wij ook deze platen voor u op maat zagen, in onze loods op Bedrijventerrein De Berk in Echt.

Dus neem gerust een kijkje op www.unaplex.nl

Wij zijn een klein bedrijf met oog voor service en kwaliteit. Daardoor kunnen wij de prijzen scherp houden. Daarnaast bezorgen wij door heel Nederland en België.

Bel met +31 (0)475-47 00 42 of ga naar het contactformulier, u ontvangt alle informatie over ons!