Bezorgen

Lichtkoepels, Opstanden en alle andere produkten die wij aanbieden in deze webshop doet de fabrikant bezorgen, rechtstreeks aan u, de klant. Uw bestelling komt dus NIET eerst naar ons bedrijf. De fabrikant neemt contact met u op over het exacte  aflevermoment. Wij hebben hierin geen rol of zeggenschap. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor. Meer dan het vermelden van uw voorkeur bij het plaatsen van de bestelling kunnen wij ook niet.

Normaliter (in meer dan 90% van alle gevallen) worden bestellingen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaams België binnen 4 tot 6 werkdagen geleverd.

Let op: MOMENTEEL GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND!

Als actie leveren we momenteel uw koepel of opstand kosteloos in Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd)! De bezorgkosten voor Vlaanderen zijn standaard slechts € 35,-. Bovenstaande actie geldt voor bestellingen, groter dan € 100,-. Onder deze orderwaarde worden verzendkosten berekend.

Vanwege de aard van onze producten levert een grote bestelbus of kleine vrachtauto uw bestelling af. U dient zelf zorg te dragen voor de bereikbaar van het afleveradres. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan milieu zones, woonerven, doodlopende straten, etc. Uw koepel wordt geleverd tot aan de 1e voordeur. Tenslotte verwachten wij dat u op de dag van bezorgen, waarover u ruimschoots van te voren bericht ontvangt, aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Is het gewenste adres naar mening van de chauffeur niet bereikbaar, heeft deze het recht om de bezorging te annuleren, zonder restitutie van de betaalde bezorgkosten.