Kies uw Koepel

Kies uw koepel; samen maken we de juiste keuze!

Kies uw koepel in zeven eenvoudige stappen. Wij helpen u de juiste keuze te maken en aan de juiste koepel!

1.

Een losse koepel als vervanging voor een verouderde, beschadigde of gebroken koepel. Uw dak of woonruimte een nieuwe uitstraling? Een nieuwe koepel inclusief opstand voor renovatie of nieuwbouw, of een accessoire. Een kunststof koepel (acrylaat en polycarbonaat) of een Glasdakraam; U vindt het op onze website.

2.

Een vaste koepel of een opengaande koepel? Een vaste koepel is en blijft altijd gesloten, een ventilerende kan desgewenst geopend worden, door middel van een draaistok of elektronisch, welke wij eveneens in ons assortiment hebben. Afhankelijk van de grootte van de koepel, beschikt een opengaande koepel over één of twee spindels.

3.

Rechthoek, rond of vierkant? Het antwoord is afhankelijk van uw wens qua vorm. Lijkt ons verder duidelijk. Kies uw koepel! Overigens zijn alle DayLite kunststof koepels bolvormige koepels, waardoor regen automatisch  snel wordt afgevoerd

4.

Helder of opaal? Deze vraag heeft betrekking op de “kleur” van de koepel. Helder is (zoals de term al zegt) helder; u kijkt regelrecht naar buiten en ziet de vogels, de zon of de regen. Opaal wil zeggen “melk-achtig” wit. U kijkt er niet doorheen, maar ook van de buitenzijde ziet men binnen niets. Daarnaast weerkaatst de witte kleur een groot deel van de zonnewarmte waardoor deze koepel in de zomer koeler is als een heldere koepel.

kies uw koepel; helder of opaal

5.

Uit hoeveel wanden moet uw koepel bestaan? U begrijpt dat een koepel met meerdere wanden meer en beter isoleert dan een enkelwandige koepel. Vergelijk het maar met het glas in uw ruit. Dit is vooral van belang bij een toepassing van de koepel binnenshuis. Immers, onder een terrasoverkapping zal de isolerende waarde nauwelijks van belang zijn. U kiest op onze website uit enkelwandig (1W), dubbelwandig (2W), of driewandig (3W). Wij adviseren u graag, waarbij vooral van belang is in welke ruimte de koepel geplaatst wordt.

6.

Welke afmeting heeft u nodig? Onze webshop geeft u een groot aantal beschikbare, gangbare maten waaruit u een keuze kunt maken. De maat die gevraagd wordt/waaruit u kunt kiezen is de zogenaamde dagmaat. De afbeelding hier beneden maakt duidelijk hoe u deze dagmaat opmeet.

kies uw koepel met de juiste maat

 

7.

Dankzij Budgetkoepel.nl betaalt u nooit teveel en heeft u binnen 4 tot 6 werkdagen uw gekozen koepel en/of opstand afgeleverd in huis. Heeft u desondanks niet gevonden wat u zoekt (u zoekt bijvoorbeeld afwijkende maten, hogere isolatiewaarde, 4- of 5 wandige  koepels, etc) neem dan vrijblijvend contact met ons op. Deze webshop is onderdeel van Unaplex B.V.